Serviciile noastre

Curățenie Apartamente

Ce poate fi mai frumos decat o casa curata si ingrijita? Cu totii ne dorim sa avem o locuinta imaculata cu o curatenie exemplara. Problema este ca aceasta necesita mult timp, o rabdare de fier, rezistenta la efort si echipamente Profesionale.

Din acest motiv, Compania Just Clean ofera Servicii Profesionale de curatenie dupa Constructor sau Servicii Profesionale de curatenie Generala.

Curatenie de Intretinere – pentru Companii

Spatiul de lucru reprezinta o reflexie directa a activitatii si a succesului Companiei. Noi, Antreprenorii stim cat de grea este recrutarea de personal calificat si loial in fiecare domeniu de activitate.

Angajatii trebuie sa se concentreze asupra atributiilor de Serviciu si sa aduca plus valoare Companiei Dumneavoastra.


De aceea Compania Just Clean va sta la dispozitie pentru externalizarea Serviciilor de curatenie, aprovizionare cu produse consumabile si nu numai. Adaptam in permanenta Serviciile, astfel incat sa acoperim o gama larga din nevoile Dumneavoastra.

Curățenie după Constructor

Daca ati terminat de construit/renovat o casa, un bloc, un spatiu comercial, o cladire de birouri atunci aveti nevoie de Servicii de Curatenie Post-Construct.

Aceasta sarcina poate fi una foarte dificila si greu de indeplinit. Echipamentele si solutiile folosite trebuie sa fie profesionale si utilizate de catre Personal calificat.

Vom trimite echipe specializate in Servicii de curatenie dupa Constructor care vor utiliza tehnici, aparatura moderna si solutii speciale.

Acest Serviciu il putem oferi pentru orice tip de cladire.

Suntem aici pentru Dumneavoastra.

Curățenie HoReCa

Domeniul HoReCa de multe ori este asociat cu relaxarea, petrecerea timpului liber, buna dispozitie si intalnirile de afaceri sau ocazionale.

Oaspetii, atunci cand le calca pragul doresc sa se simta perfect, iar pentru a spori starea de bine si gradul de confort curatenia este un factor esential.

Serviciile de curatenie din domenul HoReCa sunt deosebite fata de cele cunoscute, si asta pentru ca operatiunile trebuiesc indeplinite in timp limitat si cu responsabilitate fata de linistea si confortul Clientului.

Protocoalele de realizare a sarcinilor sunt diferite pentru ca rezultatele sa fie impecabile.

Noi, Compania Just Clean avem experienta in curatenia din domeniul HoReCa si va putem imbunatatii Serviciile pe care le oferiti.


Servicii integrate de Curatenie in Spatii Comerciale

Victoria unei afaceri tine in mare parte de imagine. Serviciile de curatenie destinate Spatiilor Comerciale de cele mai multe ori aduc succesul afacerii. Societatea noastra ofera si asigura Servicii integrate de curatenie in orice Spatiu Comercial.


Aceasta curatenie reprezinta un ansamblu de operatiuni ce se desfasoara intr-o anumita succesiune, cu frecvente prestabilite.

Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare

Sau completeaza formularul urmator pentru o oferta personalizata!

Cere o oferta

Just-Clean.ro 2021

Designed by DPIXEL AGENCY